2013-04-11 01:19:13• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Kos - Ma nem ismer lehetetlent

Napi horoszkóp április 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Anyagiakkal kapcsolatosan kaphat rossz híreket, de önt ez most inkább felvillanyozza, és tettekre készteti. Ma nem ismer lehetetlent, és a szerencse is valahogy ön mellé áll. Egy telefonhívás segíthet abban, hogy fordítson a sorsán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nyomasztóan hathat önre ma a jegyén áthaladó Hold. Depressziósnak, kiégettnek érezheti magát, de ez szerencsére csak addig tart, amíg nem találkozik egy régi jó barátjával. A napját ő dobhatja fel, no meg némi jóféle étel, ital.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne féljen attól, hogy kimutassa az érzéseit. Az elfojtás akkor sem helyes, ha jó, de akkor sem, ha negatív érzelmekről van szó. A kedvesével ezek miatt ugyan vitája támadhat, de ezen is túl kell esniük egyszer. Holnap úgyis újrakezdik.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jobban tenné, ha megfogadná azt az egészségével kapcsolatos tanácsot, amit ma ad önnek egy ismerőse, vagy amit esetleg a médiából hall. Az üzenet nem véletlenül érkezik el a füléhez. Valamit tudnia kell, valamiért tennie kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kissé unalmasnak tűnik a mai napja. Az események ugyan nem olyan sodró lendületűek, mint azt ön szerette volna, de azért valami mégis elkezdődik épp a mai napon. Csendesen, szinte észrevétlenül, de valójában nagyon jelentősen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában szívesebben adja át a kezdeményezést másoknak, míg ön inkább hajlamos a háttérbe vonulni. A munkahelyén is mintha kívülről szemlélné az eseményeket. Talán beteg, vagy már máshová készül lélekben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon érdemes lehet belekezdenie valamibe. Ez egy hosszabb távú dolog lehet, aminek az alapjait ma kell megvetnie. Valamilyen szerződéskötésre vagy tranzakcióra is sor kerülhet, ezért jól kell koncentrálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nyugalmas és felhőtlen jókedvvel telített napra számíthat. Ráadásul estére még a partnerét is sikerül felvidítania. A kellemes este aztán még kellemesebb éjszakával folytatódhat. Vigyázat, közel vannak a gólyák már!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A partnere ma megorrolhat önre, mert olyasmit tesz, amit az nem vesz jó néven. Ha ismeri, tudja már a háklijait, akkor elkerülheti a bajt. Csak arra vigyázzon, hogy ne vegye észre. Ha még nem, akkor ma megfizetheti a tanulópénzt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Önnek a biztonság lehet a legfontosabb, ám a mai napon átérezheti, mennyire fontos is a bizonytalanság. Ekkor lehetséges ugyanis, hogy megtörténjen egy bizonyos váratlan fordulat. Amitől félt, de amire szüksége van.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Zajos fordulatokkal telve telik a napja. A munkahelyén ugyan rengeteg lenne a munkája, de ezen kívül is vannak teendői. Talán valóban túlvállalta magát a mai napra. Reggel még lemondhat egy s mást, de később már nem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma nagy a nyüzsgés ön körül, és ráadásul fűnek-fának osztogatja a tanácsait, javaslatait. Ha ön orvos, terapeuta, vagy ügyvéd, akkor ezt jogosan teszi. De kéretlenül senkinek ne tegyen javaslatokat. Nem vennék jó néven.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: